AI for US defense

AI for US defense


وزارت دفاع ایالات متحده یک گروه کاری جدید برای مطالعه موضوع چگونه هوش مصنوعی در دفاع ملی کشور به کار گرفته می‌شود، راه‌اندازی کرده است. این تیم کاری که  لیما نامیده شده است به بررسی که کاربرد هوش مصنوعی در تمامی بخش‌های دفاع ایالات متحده، از جمله توانمندی‌های نبردی، میپردازد.

how artificial intelligence can be used across the U.S. defense
how artificial intelligence can be used across the U.S. defense

نیاز پنتاگون به هوش مصنوعی

در تاریخ ۱۰ اوت، پنتاگون اعلام کرد که ایجاد “تیم کاری لیما” که به بررسی یکپارچه‌سازی هوش مصنوعی در سازوکار دفاعی ایالات متحده می‌پردازد، با هدف “طراحی، استقرار و استفاده از فناوری‌های هوش مصنوعی در وزارت دفاع” انجام خواهد شد.

عدم استفاده از هوش مصنوعی در جنگ

در یک بیانیه کوتاه، وزارت دفاع اعلام کرد که هدف از استفاده از هوش مصنوعی ارتقاء بهره‌وری در امور تجاری، سلامتی، آمادگی نظامی، سیاست و توانمندی‌های نبردی خواهد بود و به هیچ عنوان هدف استفاده از هوش مصنوعی در جنگ نیست.

معاون وزیر دفاع، کاتلین هیکس، اعلام کرد که یکی از وظایف تیم کاری لیما بررسی نحوه دفاع و پاسخ به استفاده‌های غیر قانونی از هوش مصنوعی نیز خواهد بود.

هدایت گروه لیما توسط سازمان نظارت هوش مصنوعی

اداره‌ی نظارت هوش مصنوعی که در ژوئن ۲۰۲۲ راه‌اندازی شد، این گروه کاری جدید را مدیریت خواهد کرد و کاپیتان ناوی ایالات متحده، مانوئل زاویر به عنوان فرمانده ماموریت لیما منصوب شده است.

تنش بین ایالات متحده و چین

ایجاد تیم کاری لیما در حالی صورت گرفت که تنش‌ها بین ایالات متحده و چین درباره فناوری هوش مصنوعی به اوج خود رسیده است.

در تاریخ ۹ اوت، رئیس جمهور آمریکا جو بایدن فرمانی صادر کرد که چین، هنگ کنگ و ماکائو را به‌عنوان کشورهای مورد نگرانی در حوزه هوش مصنوعی اعلام کرد و سرمایه‌گذاری‌های فناوری در این مناطق تنظیم و محدود خواهد شد.

سرمایه گذاری چین در هوش مصنوعی

 سرمایه‌گذاری‌های فناوری، که برای قابلیت‌های نظامی، اطلاعاتی و سایبری چین ضروری است تماما به حوزه های نظامی مربوط میشود و این امری نگران کننده برای ایالات متحده است از این رو طبق دستور جو بایدن در اکتبر ۲۰۲۲ فروش تمامی تراشه های هوش مصنوعی به چین ممنوع شده است .

نتیجه گیری

هوش مصنوعی تکنولوژی ای بسیار قدرتمند است که در صورت استفاده صحیح میتواند به سهولت بسیاری از فرآیند ها کمک کند اما این تکنولوژی همانند تیغه ای دو لبه است که میتواند آسیب جبران ناپذیری نیز به انسانیت وارد کند.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *